Volgens een onderzoek van Deloitte zullen millenniums tegen 2020 34% van het Nederlandse personeelsbestand uitmaken. Om bedrijven te laten gedijen, moeten de banen van vandaag de juiste omgeving creëren om te voldoen aan de behoeften en eisen. Dit geldt ook voor de kantoorruimte in Bergen op Zoom. Zij streven er naar het beste talent aan te trekken en te behouden en een positieve cultuur te ontwikkelen. Als gevolg hiervan werkt het prachtig ontworpen model van samenwerking in de ruimte met succes met zowel freelancers en startups als bedrijven.

Uitbreiden van werkruimte

Als u uw werkruimte wilt uitbreiden, moet u op zoek gaan naar een werkruimte die creativiteit en innovatie aanmoedigt en een zinvolle werkervaring voor uw medewerkers biedt. Bij het huren van een modern en goed uitgerust kantoor zijn er verschillende aspecten waar u op moet letten.

De locatie

Ongeveer een eeuw geleden zei Ellsworth Statler, de vader van de moderne gastvrijheid: “Er zijn drie dingen die een hotel beroemd maken: locatie, locatie en locatie.” Tegenwoordig geldt dit voor bijna elk bedrijf, ongeacht de grootte en het type. Een gemakkelijk te vinden en handig kantoor is belangrijk, zegt veel over u, houdt uw medewerkers gemotiveerd en helpt getalenteerde medewerkers aan te trekken.

Van hoofdstad naar kleinere gemeente

Kantoorcomplexen in de meeste steden zijn overvol en er zijn hier geen redelijk geprijsde opties, omdat alleen ruimte een gat in uw zak kan achterlaten. Daarom worden er steeds meer uitgeweken naar bijvoorbeeld  kantoorruimte in Den Helder, omdat ze directe toegang bieden tot goede locaties tegen betaalbare prijzen en flexibele voorwaarden. Kijk bij het zoeken naar een kantoorruimte hoe gunstig de ligging is, bereikbaarheid per auto of openbaar vervoer, buurten en cafés.

Huurvoorwaarden

Zoek altijd naar flexibele huurcontracten die passen bij uw groeistrategie. Traditionele kantoren bieden vaak langlopende huurcontracten die niet flexibel zijn en je niet de vrijheid geven om op grote schaal uit te breiden. Flexibele huurcontracten bieden ongekende flexibiliteit in de structuur van transacties, waardoor bedrijven gemakkelijk kunnen schalen of krimpen en nieuwe markten kunnen betreden. Bovendien maakt de minder complexiteit van het pand het eenvoudiger om uw kantoorruimte te verhuren.

Eerst uitproberen

Een van de grootste nachtmerries bij het verhuizen naar een nieuwe kantoorruimte is het installeren ervan! Maar er zijn hiet tegenwoordig zeer goede opties. Zoals het gemeubileerd huren. Dat houdt in dat het team alle taken van het beheer van uw kantoor op zich neemt, zodat u zich kunt concentreren op uw kernactiviteiten.

Wat biedt een werkplek?

Terwijl millennials de werkplekcultuur en Gen Z herdefiniëren, vervagen nieuwkomers op de arbeidsmarkt, uniek in de manier waarop ze werken, de grens tussen werk en privéleven, alleen traditionele voordelen zoals een loonsverhoging. Een wereldwijd merk voor kantoorruimte dat ongeëvenaarde service en netwerken levert aan werknemers, waardoor ze toegang krijgen tot hun wereldwijde gemeenschap die ze kunnen gebruiken om samen te werken en waarde toe te voegen aan uw bedrijf.

Tot slot; een kantoorruimte verbindt

Kantoorruimte helpt gepassioneerde en gelijkgestemde mensen te verbinden met tools zoals de ledennetwerk-app, die dient als een platform om in contact te komen met leden over de hele wereld. Ze hebben op elke locatie een toegewijd community-team dat zorgt voor samenwerking, interactie en communicatie tussen leden en zorgt voor de beste prestaties op dit gebied.

Door de huidige COVID-19 ontwikkelingen hebben wij besloten om HULP te bieden aan alle verenigingen en opleiders in Nederland. Wij zijn er van op de hoogte dat het aantal personen, per AED trainer, zeer beperkt is. Dat houdt in dat er of minder mensen worden opgeleid er moeten meer AED trainers beschikbaar worden gesteld.
Bent u van een buurtvereniging, ondernemersvereniging, een sportvereniging of een EHBO-vereniging. En bent u niet in staat om extra AED trainers te kopen? Neem dan contact op met AEDmaster. Zij stellen AED trainers kosteloos beschikbaar, zodat ook in deze moeilijke tijd er voldoende AED bedieners beschikbaar zijn.