CAPELLE AAN DEN IJSSEL - Op maandag 24 juni 2013 is de informatie-avond van het nieuwe NEDERPOPKOOR CAPELLE. Het koor is uniek in deze regio. Het is een initiatief van zangpedagoog Charles Vermeer met zijn 20-jarige zanginstituut.

Op maandag 24 juni 2013 is de gratis bij te wonen informatie-avond van het nieuwe NEDERPOPKOOR CAPELLE. Het koor is een initiatief van zangpedagoog Charles Vermeer. De dirigent wordt Lex Hakker. Lex is arrangeur van vele CD's van bekende Nederlandse artiesten en is jarenlang docent geweest op het Rotterdams Conservatorium. Een rot in het vak dus. De avonden worden steeds ingeleid met gedegen zangoefeningen om daarna los te gaan met ware Nederlandse popmuziek zoals van Marco Borsato, Van Dik Hout, De Dijk, Volumia, Jeroen v.d.Boom, etc.

Het koor start definitief op maandag 2 september 2013. Adres: Charles Vermeer Zanginstituut, Damsterdiep 58, Capelle aan den IJssel (bij winkelcentrum de Terp)

De avonden op 24/6 en 2/9 starten om 20.15 uur en de repetities duren maar liefst 2 uur lang tot 22.15 uur! Dat wordt dus echt een avondje uit met veel heerlijk zingen!

Geen audities! Geen muzieknoten! Wel online bestanden: midi, mp3 of CD.

Kom vrijblijvend langs op 24 juni. Koffie en thee staan klaar! Neem een flesje water mee! Meer info op www.nederpopkoorcapelle.nl

Mail naar info@charlesvermeer.nl tel.010-4422599