met spoed !! jonge musical spelers gevraagd (6-14 jaar)

  • maddie

    Persbericht Musical Minoes

    Buurtcentrum De Fluiter

    Musical Minoes bij buurtcentrum De Fluiter

    Capelse kinderen kunnen zich vanaf maandag 9 januari 2012 helemaal uitleven als zij van zingen, dansen, acteren en mooie kostuums houden. Onder leiding van Marjan Horst wordt er bij voldoende deelname,, vanaf die datum (opnieuw) gewerkt aan de uitvoering van de bekende musical Minoes naar het gelijknamige boek van Annie M.G. Schmidt.

    De musical gaat over een poes die verandert in een juffrouw. Juffrouw Minoes ontmoet Tibbe, de journalist die dol is op katten en eigenlijk alleen maar artikeltjes over katten schrijft. Samen beleven zij allerlei avonturen. Omdat juffrouw Minoes zelf een kat is geweest, kan zij de kattentaal verstaan, wat erg gemakkelijk is. Bovendien geeft zij nog steeds kopjes en krabt zij zich nog als een poes.

    Marjan Horst heeft de leiding over productie, zij begeleidt de kinderen op de piano en regisseert het stuk. In Krimpen aan den IJssel geeft zij leiding aan een theatermusicalgroep “De Krimpenkids”: de capelse tak van deze theatermusicalgroep gaat “de Capellekids” heten. Marjan is geen vreemde voor buurtcentrum De Fluiter: onder haar bezielende leiding gaat vanaf 1 september a.s. ook het meezingkoor De Fluiter van start.

    Voor € 13,00 per maand kunnen kinderen in de leeftijd van 6 tot 14 jaar zich opgeven om te spelen in de musical. Hierin is alles inbegrepen: ook voor de prachtige kostuums wordt gezorgd.

    Omdat er een groot aantal rollen te verdelen is, is een minimale deelname van 15 kinderen vereist: maximaal kunnen 30 kinderen meedoen

    De uitvoering van Minoes zal plaatsvinden als iedereen er klaar voor is.

    Aanmelden graag z.s.m. bij Marjan Horst, emailadres marjanhorst@wanadoo.nl of telefonisch op nummer 0180522445.

  • maddie

    Goedenavond jeugd van Capelle,

    Ik hoop dat er na deze oproep morgen nog meer kids naar de Fluiter in Capelle op de Wiekslag komen om mee te gaan

    spelen in de Musical Minoes.

    Er zijn al diverse extra aanmelingen, maar we hebben nog rollen weg te geven, dus meld je snel aan of kom maandag 16 januari van 16:00 tot 17:00 uur

    naar Buurthuis de Fluiter op de Wiekslag in Capelle aan den IJssel.

    De proefles is GRATIS !!!(:P)